Folketingsvalget 2019

Præsentation af vores folketingskandidat i Helsingør
 

Lucas Antonio Madsen

Om mig
Jeg er 24 år, agnostisk og læser til dagligt Teologi på Københavns Universitet. Her har jeg de sidste par år arbejdet med studenterpolitik som formand for fagrådet og studenterrepræsentant til Akademisk Råd og Senatet. I SF-regi har jeg været bestyrelsesmedlem i SF Hillerød, hvor jeg nu er blevet suppleant for at have tid til at skrive bachelor om kirkelige vielser af homoseksuelle. Jeg har også været distriktssekretær for SFU Nordsjælland. Derudover arbejder jeg med at forbedre det udsatte område, Østervang, i Hillerød; tidligere som bestyrelsesmedlem og nu som formand for Østfestivalen.

Hovedemner
Der er selvfølgelig mange vigtige politiske emner, men de tre jeg primært vil fokusere på er: Uddannelse, udlændinge og sundhed.

Uddannelse
Gode uddannelser er grundstenen for, at vi kan opnå alle de forbedringer af verden, vi så gerne vil. Derfor er det meget mærkeligt, at området ikke lader til at have større politisk prioritet.

SF har været gode til at sætte fokus på erhvervsuddannelsernes vilkår og reagere
på de værste uddannelsesudspil fra rege­ringen.

Nu er tiden dog kommet til at gå i offen­siven på hele uddannelsesområdet. Vi skal
fortsætte med at arbejde for flere lære­pladser, vi skal have større fokus på almen dannelse i gymnasierne, og universiteterne skal have mere frihed til at sikre gode uddannelser.

Kommunevalget 2017- KLIK >>